mandag 28. mars 2011

Adrenalin




Disse siste dagene har bare vært helt ubeskrivelige! Vi har nå beveget oss helt ned til spissen av nordøya, rettere sagt til hovedstaden, Wellington. Det er nyyydelig vær og herlig temperatur, hostelet vi bor på er bra, og vi er fornøyde alle sammen!

Etter blackwater raftinga i Waitomo satte vi kursen mot Rotorua, der vi skulle på Whitewater rafting! Elva vi raftet i, Kaituna elva, er i kategori 5, altså det farligste som er trygt å rafte kommersielt i. Strøket innebar blant annet den lengste fossen det er mulig å rafte i på turistbasis. For et kick! Ingen av oss velta, men vi fikk bade litt i elva likevel..


Deretter var det Taupo og Tongariro vi skulle besøke, og her slo lærerene til med hytter til oss - noe vi satt utrolig stor pris på, ettersom telta og soveposen ikke var tørre etter sist natt, som var i det våteste laget.
Her beveget halve klassen seg inn i "Mordor", inn til foten av Mount Doom, kjent fra ringenes herre. Uheldigvis var det skyet, og utsikten var heller skral. Men tur er tur, og det var herlig.

Neste stopp var en flott og frodig plass ca to timer utenfor Wellington. På denne campingplassen midt uti ingenting fikk vi omsider noen flotte timer sol, og nøt det fine været med en elvekajakktur. Det ble noen velt, men slikt må man jo regne med...

Slik kom vi hit til Wellington, og her skal vi også være i morgen, før vi tar båten over til Sørøya.
Mye bra er enda i vente, og vi koser oss hvert sekund.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar